Regiobestuur Rotterdam 2020-2021

Madhavi Harhangi

Madhavi Harhangi

Voorzitter - Rotterdam

Namaskar! Mijn naam is Madhavi Harhangi. Ik ben 21 jaar en ik studeer Drug Discovery and Safety aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ik volg de track Target Finding. Ik ben gepassioneerd over de werkingsmechanismes van medicijnen op het lichaam en de daarbij behorende “targets”. Vandaar deze master. 

Naast dat ik erg gedreven ben op het gebied van studie en carrière, vind ik het persoonlijk erg belangrijk dat de hindoe dharma en cultuur in stand blijft. Door het vervullen van de functie voorzitter Regiobestuur Den Haag, hoop ik meer inbreng te hebben op het in standhouden van de hindoefilosofie en onze visie als HSFN over te brengen op hindoe-studenten door heel Nederland. 

Daarnaast ben ik van mening dat HSFN kan dienen als steunpilaar tijdens je studieloopbaan. En als “cherry on top” houd je er vriendschappen voor het leven aan over!

Ameet Mankoe

Ameet Mankoe

Penningmeester - Rotterdam

Namaskar! Mijn naam is Ameet Mankoe en ik ben 23 jaar. Ik ben geboren in Suriname waar ik trouwens ook mijn bachelor Sociologie heb afgerond. Ik studeer momenteel de master Sociologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam met als specialisatie Arbeid, Organisatie en Management. De overige vrije tijd die ik heb besteed ik graag aan ontspanning waaronder films and gamen. 

Mijn band met HSFN begon toen ik een Dharm gerelateerde event bijwoonde. Zowel mijn kennis over de Hindoe Dharma als mijn interesse in HSFN is over de maanden heen gegroeid. De beslissende factor was echter een combinatie van de professionaliteit en kameraadschap tijdens de events die mij zover hebben gehaald om bestuurslid te worden binnen HSFN. Mijn ervaring als bestuurslid van een NGO die ik heb opgedaan in Suriname zal mij tijdens dit traject helpen. 

Als penningmeester van het regiobestuur Rotterdam kijk ik uit naar het helpen plannen van events die Hindoe jongeren op een leuke en educatieve manier bij elkaar brengen. Daarnaast hoop ik mijn bijdrage te leveren in het in stand houden van de Hindoe Dharma en Cultuur. See you at the events!

Ravi Orie

Ravi Orie

Commissaris Activiteiten - Rotterdam

Namaskar! Mijn naam is Ravi Orie, ik ben 22 jaar en ik studeer Facility Management aan de Hogeschool Rotterdam. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met het produceren van diverse muziekstijlen en ik sport graag.

Als Commissaris Activiteiten binnen het regiobestuur van Rotterdam zet ik mij graag in om de algehele kwaliteit van evenementen op peil te houden en te verbeteren. Het samen bedenken en uitwerken van ideeën voor events geven mij energie en plezier. Daarnaast ben ik erg gepassioneerd binnen de gastvrijheidsindustrie en de opgedane kennis pas ik graag toe in de praktijk. Eigenschappen zoals servicegerichtheid en gastheerschap beschrijven mij goed als persoon.


Mijn ambitie is om ervoor te zorgen dat evenementen als aangenaam, gezellig en leuk worden ervaren, van kwalitatieve inhoud zijn voorzien en toegankelijk zijn voor nieuwe participanten. Daarnaast deel ik de affiniteit die ik heb met onze dharma en cultuur graag met medestudenten en andere participanten.

Prasant Bisessar

Prasant Bisessar

Commissaris PR - Rotterdam

Pranam! Ik ben Prasant Bisessar, 27 lentes jong en ik studeer Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam. Ik zit in het regiobestuur van Rotterdam als commissaris PR. Samen met het regiobestuur organiseer ik events en werk ik mee aan eventsposts, inspirerende quotes en flyers. Ik heb me aangemeld bij HSFN omdat ik al jaren over HSFN hoor hoe leuk het is. Onze Hindoestaanse broeders en zusters studenten, moeten in de huidige en drukke tijden, hun roots niet vergeten. Hiervoor zijn er interessante, leuke en praktische events plus initiatieven nodig. Ik wil samen met HSFN, de studenten bereiken en ze inspireren, motiveren en activeren. Om ten slotte iedereen er ook van bewust te maken, wat voor een rijke cultuur en achtergrond wij hebben. En dat wij hier zeer trots op moeten zijn.

Amrita Ramdoel

Amrita Ramdoel

Algemeen bestuurslid - Rotterdam

Namaskar! Mijn naam is Amrita Ramdoel en ik ben 22 jaar oud. Ik ben derdejaars HBO-Rechten   student aan de Haagse Hogeschool. Ik ben Bollywood danseres en in mijn vrije tijd bak ik graag cupcakes. Sinds maart 2020 ben ik lid geworden van HSFN. Ik merkte al gauw dat HSFN goed aansluit bij mij als persoon omdat ik zelf affiniteit heb met het Hindoeïsme en de Hindoe dharma en cultuur. Daarnaast organiseert HSFN ook carrièregerichte evenementen, wat mij veel voordeel heeft opgeleverd als student. Ik had al gauw de ambitie om wat terug te doen voor deze mooie studentenvereniging. Afgelopen bestuursjaar heb ik met veel plezier twee maanden meegedraaid als algemeen bestuurslid in regiobestuur Den Haag. In een korte tijd heb ik mij op persoonlijk vlak enorm kunnen ontwikkelen en heb ik kunnen bijdragen aan een geslaagd event. Ik wil dit graag voortzetten in het huidige bestuursjaar. Als secretaris binnen regiobestuur Den Haag wil ik nog veel meer leuke en leerzame activiteiten organiseren. Mijn voornaamste doel is om een eenheid te creëren onder de Hindoe jongeren en de Hindoe dharma en cultuur aan hen over te brengen. Zo kan ik een mooie bijdrage leveren aan de Hindoe gemeenschap!