Regiobestuur Amsterdam 2020-2021

Avanish Basdew Sharma

Avanish Basdew Sharma

Voorzitter - Amsterdam

Namaskar! Mijn naam is Avanish Basdew-Sharma. Ik ben 25 jaar oud en ben momenteel bezig mijn met  promotieonderzoek in de theoretische deeltjes fysica aan het Nikhef. Ik zit op hockey en in mijn vrije tijd bespeel ik de tabla. In de hedendaagse westerse samenleving raken onze prachtige cultuur, religie en filosofie op een rap tempo in de vergetelheid.

Als voorzitter van het regiobestuur Amsterdam wil ik dit tegengaan door men te informeren en inspireren over onze rijke culturele, religieuze en filosofische erfenis. Laat de Dharma een bindende factor zijn onder onze leden en laten we onze eenheid ook vooral uitstralen naar de samenleving! 

Cheryll Bhoendie

Cheryll Bhoendie

Secretaris - Amsterdam

Namaskar! Mijn naam is Cheryll Bhoendie en ik ben 22 jaar oud en ik studeer momenteel als doktersassistente op Capabel. Daarnaast ben ik werkzaam als verkoopmedewerkster bij Footlocker en Sidestep, momenteel ben ik ook bezig met mijn eigen onderneming op te starten. Ik ben sinds kort lid van HSFN, ik heb mijn cultuur altijd interessant gevonden alleen deed ik er niet veel mee. Tot ik in aanraking kwam met HSFN, en dacht dit is dé ultieme hindoe studentenvereniging waar ik graag mezelf en anderen in zie groeien. Ik wil anderen inspireren met mijn denkwijze en ervaringen en wederzijds ook van hun leren. Mijn doel is om meer jongeren bewust te maken over hun Hindoe Dharma en dat ook door te geven. Ik hoop verder te kunnen groeien binnen HSFN en deel te kunnen maken om de eenheid te vergroten binnen de Hindoe Dharma, als de functie Secretaris.

Madhavi Madho

Madhavi Madho

Penningmeester - Amsterdam

Namaskar! Mijn naam is Madhavi Madho, ik ben 30 jaar oud en ik studeer aan de Ipabo. Mijn motivatie is om mij meer in te zetten voor de Hindoestaanse gemeenschap! Tevens houd ik ervan om activiteiten te organiseren en vind ik het leuk om dingen te plannen.

Shivam Autar

Shivam Autar

Commissaris Activiteiten - Amsterdam

Namaskar! Mijn naam is Shivam Autar, ik ben 20 jaar oud en studeer Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Delft. Ik ben zeer geïnteresseerd in het Hindoeïsme en   verdiep me met plezier in mijn eigen cultuur en religie. Het doel, dat ik voor ogen heb als Commissaris Activiteiten in regiobestuur Amsterdam, is het organiseren van leuke en leerzame activiteiten, zodat de Hindoe gemeenschap rond Amsterdam, maar ook daar buiten, een sterke band opbouwt en zijn cultuur blijft behouden.

Manisha Kalloe

Manisha Kalloe

Commissaris PR - Amsterdam

Namaskar! Mijn naam is Manisha Kalloe, ben 23 jaar en ik volg de Master Sociologie met Arbeid, Organisatie en Management als specialisatie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In mijn vrije tijd lees ik graag over de Ayurveda. Ik ken HSFN reeds langer dan een jaar. De gezellige en leerrijke evenementen van HSFN zijn de redenen waarom ik nu ook deel wil uitmaken van het bestuur.

Mijn doel is om een waardevolle bijdrage te leveren aan zowel HSFN als de maatschappij. Ik streef er altijd naar om mezelf en mijn omgeving te verbeteren, ik denk graag oplossingsgericht en vind het altijd spannend om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het creëren van promotiemateriaal voor de events, ontwerpen van posters, en teksten schrijven zie ik als een pracht van een kans om mijn creatieve kant een boost te geven.

Daarnaast ben ik gedreven om samen met mijn medebestuursleden van regiobestuur Amsterdam steeds een stukje van de Hindoe Dharma te belichten tijdens onze events en tegelijkertijd gezelligheid en het gevoel van saamhorigheid te creëren onder de jongeren. Ik hoop jullie allen te zien tijdens de events!