HSFN & wat wij doen

Over HSFN

HSFN is dé landelijke studentenvereniging voor Hindoe studenten!

Wij zijn opgericht in 2002 met als doel de belangen van Hindoe studenten te behartigen. ‘Hindoe’ is een universeel begrip, dus een ieder met affiniteit tot de Hindoe levenswijze, cultuur en filosofie is van harte welkom bij ons! HSFN organiseert gezellige en leerzame activiteiten op basis van drie pijlers:

  1. Studie & Carrière
  2. Dharma & Cultuur
  3. Fun & Entertainment 

Daarnaast vertegenwoordigt HSFN haar leden op nationaal en internationaal niveau bij onderwijsinstellingen en internationale fora.

Meer informatie over onze vereniging vind je ook op onze verenigingspagina.

Hoofdbestuur 2021-2022

Namaskar! Mijn naam is Ravi Orie, ik ben 22 jaar en ik studeer Facility Management aan de Hogeschool Rotterdam. Voorheen heb ik de functies Commissaris Activiteiten en Interim Secretaris mogen bekleden binnen het Regiobestuur van Rotterdam. Dit heeft mij op dusdanige wijze geïnspireerd om nog actiever werkzaam te zijn binnen het Hoofdbestuur van HSFN. Als Algemeen Secretaris bestaan mijn verantwoordelijkheden onder andere uit de voorbereiding en de opvolging van diverse werkzaamheden, de ledenadministratie en de correspondentie. Verder deel ik de affiniteit die ik heb met onze Dharma en cultuur graag met anderen. Ik kijk erg uit naar dit jaar!

Namaskar! Mijn naam is Nimai Sharma en ik ben 23 jaar oud. Ik ben op dit moment bezig met mijn Bachelor Bedrijfskunde aan Erasmus RSM. Mijn hobby’s zijn muziek, filosofie en sport. Door de jaren heen heb ik de kans gehad om verschillende Indiase klassieke instrumenten te leren spelen en ik houd me constant bezig met de Hindoe-geschriften en filosofie. Ik ben een heel actief persoon, die zichzelf graag uitdaagt om nieuwe dingen te leren. Zo lang als ik me kan herinneren ben ik al actief in de Hindoegemeenschap. Het is altijd mijn streven geweest om zo dienstbaar mogelijk te zijn naar de samenleving toe en het komende jaar wil ik dit streven verwezenlijken binnen HSFN. HSFN is al jaren het platform voor Hindoe jongeren in Nederland om bezig te zijn met hun religie, filosofie en cultuur maar ook vooral met studie en carrière. Jongeren krijgen hier de kans om zichzelf te ontwikkelen met de Hindoe normen en waarden centraal geplaatst. Als Penningmeester hoop ik het komende jaar bij te dragen aan de groei van deze geweldige studentenvereniging!